Στ. Κασσελάκης για Λοβέρδο: «Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28% – Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν»

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σχολίασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «όμως σαν πράξη το “τσαλάκωμα” στοιχείων έχει τη σημασία του» .

«Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν» σημειώνει με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης καυτηριάζοντας την κίνηση του Γιάννη Λοβέρδου να τσαλακώνει Live τα στοιχεία της ΡΑΕ που του παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμέρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ εκτός εαυτού, έφτασε στο σημείο να σκίσει το χαρτί που αποκάλυπτε την κατάσταση στη χώρα μας, σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές. «Είστε ψεύτης, είναι ένα χαρτί για πέταμα, δεν λέει τίποτα» είπε εκνευρισμένος ο Γιάννης Λοβέρδος επειδή τα στοιχεία έδειχναν ότι η τιμή της κιλοβατώρας στην Ελλάδα είναι σχεδόν τρεις φορές πιο ακριβή σε σχέση με την Ισπανία.

Δείτε: Εκτός εαυτού ο Γ. Λοβέρδος: Τσαλάκωσε οn air χαρτί της ΡΑΕ που έδειχνε την ακρίβεια του ρεύματος στην Ελλάδα (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί